kaas

Zoek naar kaas in uw eigen kookboeken

Kaas koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Recept uit Puur eten:

Appel met mozzarella in de oven

Ingrediënten:
appel, mozzarella en walnoten

Soort:
kaas
Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten en toch gezond en slank

Recept uit Puur genieten en toch gezond en slank:

Auberginerolletjes met mozzarella en olijventapenade

Ingrediënten:
aubergine, kappertjes, mozzarella, olijven en pijnboompitten

Soort:
kaas
Een recept uit Pascale Naessens - Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten

Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:

Smeuïge bloemkool met feta en champignons

Ingrediënten:
bloemkool, champignons en feta

Soort:
kaas
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kaassalade met fruit en kokosnoot

Ingrediënten:
ananas, appenzeller, blauwe druiven, camembert, cayennepeper, gemberpoeder, kokos, mayonaise, room, roquefort, rozijnen, suiker en zout

Soort:
eieren, kaas en zuivel / kaas
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Terrine van kaas en noten

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, gelatine, halfharde kaas, noten, room en zachte kaas

Soort:
eieren, kaas en zuivel / kaas
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:

Kaasfondue

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, brood, citroensap, emmentaler, gruyère, kaas, kirsch, knoflook, peper en witte wijn

Soort:
kaas
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Amuse / diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Hollandse kaaspuntjes met appelstroop

Ingrediënten:
appelstroop, jonge kaas, komijnekaas, oude kaas en roomkaas

Keuken:
Hollands
Soort:
kaas
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Recept uit Koken in een duinpan:

Terrine de fromage - Kaasterrine

Ingrediënten:
chaumes, crème fraîche, fourme d'ambert, gelatineblaadjes, kernhem, peper, roquefortsaus, verse geitenkaas, volle melk en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kaas
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Mozzarella in Carozza

Ingrediënten:
bloem, brood, ei, melk en mozzarella

Soort:
kaas
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Paneer

Ingrediënten:
melkzuur, volle melk en yoghurtcultuur

Soort:
kaas
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Kaasvulling voor roomhoorntjes, tompoezen en kroketten met ham

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, gruyère, ham, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, slagroom, tabasco en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kaas
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Krokant hampakje op een groenteslaatje

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gedroogde ham, groente, mascarpone, notenolie, peper, sjalotjes en zout

Soort:
kaas
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:

Plattekaasfondue

Ingrediënten:
eierdooiers, maïszetmeel, melk, notenbrood, peper, platte kaas, selderijzout en vetstof

Soort:
eieren, kaas en zuivel / kaas
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Verse kaas

Ingrediënten:
yoghurt en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
kaas
Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade

Recept uit Salade:

Brokkelkaas met olijfolie en kruiden

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, foelie, jeneverbessen, komijnzaad, overjarige kaas, rozemarijn en tijm

Soort:
kaas
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Camembert in een deegjasje genappeerd met een tijm-honingsausje

Ingrediënten:
appel, brickdeeg, camembert, ciderazijn, gerookt spek, honing, peper, prei, preischeuten, room, sterkers, tijm en vetstof

Soort:
kaas
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:

Sformatino di Parmigiano (Parmezaanse kaastimbaaltjes)

Ingrediënten:
bloem, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom, truffel en volle melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
kaas
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :

Ramacché - "Frites" van prosciutto en kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, caciocavallo, ei, knoflook, pecorino, peterselie, proscuitto crudo, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kaas
Een recept uit Pascale Naessens en William Cortvriendt - Puur & lichter

Recept uit Puur & lichter:

Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes

Ingrediënten:
mozzarella en tomaat

Soort:
kaas
Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten 2

Recept uit Puur genieten 2:

Peer, gebakken met geitenkaas

Ingrediënten:
balsamicoazijn, geitenkaas, honing, limoen, peer, rozemarijn, sla en walnoten

Soort:
kaas
Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten en toch gezond en slank

Recept uit Puur genieten en toch gezond en slank:

Tian van paprika met kaas en een tomatensausje

Ingrediënten:
kaas, paprika en waterkers

Soort:
kaas
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gruyère, melk en nootmuskaat

Keuken:
Frans
Soort:
kaas
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Smoked Cheese

Ingrediënten:
cheddar

Soort:
kaas
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Restructured Emmenthal Slices

Ingrediënten:
citras, comté, emmentaler, iota carrageen, kappa® carrageen en witbier

Soort:
kaas
Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Recept uit Puur eten:

Tomaten met feta en kruiden

Ingrediënten:
feta, lente-ui, olijven, peterselie, pijnboompitten en tomaat

Soort:
kaas
Een recept uit Pascale Naessens - Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten

Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:

Spinazie met pittige ricotta en ei

Ingrediënten:
currypasta, ei, ricotta en spinazie

Soort:
kaas