vegan

vegan

Zoek naar vegan in uw eigen kookboeken

Vegan koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Paprika-Kürbis-Humus - Paprika-pompoenhumus

Ingrediënten:
citroensap, gember, groentebouillon, ijsblokjes, kaneelpoeder, kikkererwten uit blik, knoflook, muskaatpompoen, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, rode paprika, scherp gerookt paprikapoeder, walnoten, witte amandelmousse en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Safran-koblauch-Humus - Saffraan-knoflookhumus

Ingrediënten:
citroensap, gember, ijsblokjes, kikkererwten uit blik, knoflook, kurkuma, olijfolie, saffraandraadjes, witte amandelmousse en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vegan
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebakken courgetteschijfjes met oregano

Ingrediënten:
courgette, extra vergine olijfolie, groente, knoflook, oregano, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebakken courgetteschijfjes met uien

Ingrediënten:
boter, courgette, groente, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Quince Puree - Kweepeer puree

Ingrediënten:
citroen, kaneel, kruidnagel, kweepeer, suiker en water

Keuken:
Turks
Soort:
vegan
Een recept uit Anna Jones - Eén Pan, Plaat, Planeet

Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:

congee zoals je wilt

Ingrediënten:
gemberwortel, groentebouillon, rijstazijn en witte rijst

Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:

Hummus

Ingrediënten:
citroensap, dipsaus, gedroogde kikkererwten, kikkererwten uit blik, olijfolie, peper, tahin en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Turks / Noord-Afrikaans
Soort:
vegan
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gesmoorde aardperen met tomaat en ui

Ingrediënten:
aardperen, extra vergine olijfolie, groente, knoflook, peterselie, pruimtomaten in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Dranken / drinken uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Pomegranat Blossom Sherbet - Granaatappelbloesemsorbet

Ingrediënten:
granaatappelbloesem, suiker en water

Keuken:
Turks
Soort:
vegan
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Dranken / drinken uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Cinnamom Sherbet - Kaneelsorbet

Ingrediënten:
citroenzuur, hete chilipeper, kaneelstokjes, kruidnagel, suiker en water

Keuken:
Turks
Soort:
vegan
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebakken broccoli met olijfolie en knoflook

Ingrediënten:
broccoli, extra vergine olijfolie, groente, knoflook, peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:

Dolmades

Ingrediënten:
citroen, ingelegde druivenbladeren, komijn, koriander, olijfolie, peper, risottorijst, rode ui en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vegan
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Perzikterrine

Ingrediënten:
perzik, rozebottelsorbet en zuring

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:

Kürbis-Canneloni / Pompoencanneloni

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, hokkaido-pompoen, kikkererwtenmeel, koolzuurhoudend water, olie, olijfolie, peper, prei, sojamelk, suiker, tomaten, witte bonen uit blik, zetmeel en zout

Soort:
vegan
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Koriander-Chili aardappelen

Ingrediënten:
aardappel, korianderzaden, olijfolie, sambal oelek, sojasaus en zout

Soort:
vegan
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Gemarineerde paprika

Ingrediënten:
ahornsiroop, milde olijfolie, rode paprika en witte balsamicoazijn

Soort:
vegan
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Patate brasate al forno - Gebakken aardappelen uit de oven

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, olijfolie, peterselie, salie, tomaten, ui, vastkokende aardappel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Pomodori ripieni - Gevulde tomaten

Ingrediënten:
basilicum, extra vergine olijfolie, knoflook, munt, vleestomaten, witbroodkruim en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Dranken / drinken uit Turkse kookkunst:

Adaçayi - Saliebloementhee

Ingrediënten:
citroen, salie en water

Keuken:
Turks
Soort:
vegan
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Vanille-tomaten

Ingrediënten:
agavesiroop, olijfolie, rode kerstomaten, vanillemerg, witte balsamicoazijn en zout

Soort:
vegan
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Snack of tussendoortje uit Kochen für zwei:

Rabarberchips

Ingrediënten:
rabarber en suikersiroop

Soort:
vegan
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Frambozenpuree

Ingrediënten:
diepvriesframbozen en suiker

Soort:
vegan
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Gepekelde zure komkommer

Ingrediënten:
dille, gedroogde rode peper, grof zout, knoflook, komkommer, water, witte wijnazijn en zwarte peper

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Variationen vom Möhrensalat - Wortelsaladevariaties 1. Wortelsalade

Ingrediënten:
citroen, granny smith, olijfolie, sinaasappel, suiker, walnootolie, walnoten, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Turkse kookkunst:

Raki - Leeuwenmelk-anisette

Ingrediënten:
raki en water

Keuken:
Turks
Soort:
vegan
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / bijgerecht / nagerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Appelmoes

Ingrediënten:
appels, citroensap, kaneelpijpje en suiker

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegan