vegan

vegan

Zoek naar vegan in uw eigen kookboeken

Vegan koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Paprika-Kürbis-Humus - Paprika-pompoenhumus

Ingrediënten:
citroensap, gember, groentebouillon, ijsblokjes, kaneelpoeder, kikkererwten uit blik, knoflook, muskaatpompoen, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, rode paprika, scherp gerookt paprikapoeder, walnoten, witte amandelmousse en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Safran-koblauch-Humus - Saffraan-knoflookhumus

Ingrediënten:
citroensap, gember, ijsblokjes, kikkererwten uit blik, knoflook, kurkuma, olijfolie, saffraandraadjes, witte amandelmousse en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vegan
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Béchamelsaus

Ingrediënten:
bloem, kokosmelk, nootmuskaat, olijfolie, water en zout

Soort:
vegan
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Tomaten-kerriesaus

Ingrediënten:
appelmoes, kerriepoeder, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, tomatenpuree, tomaten uit blik, witte ui en zout

Soort:
vegan
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Wontons

Ingrediënten:
bieslook, chilipeper, gedroogde abrikozen, paneermeel, sojasaus, tofu, wontonvellen en zout

Soort:
vegan
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Zoetzuur van groente op Kantonese wijze

Ingrediënten:
bleekselderij, komkommer, rijstwijn, suiker, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Diner / nagerecht uit Vegan Genial:

Mohn-Griess-Schnitzen mit Kokosnuss und Mango / Maanzaad-Griesmeelsneetje met kokosnoot en mango

Ingrediënten:
ahornsiroop, gemalen maanzaad, harde tarwegriesmeel, kokosvlokken, mango, margarine, rijstmelk, suiker, vanille en water

Soort:
vegan
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Dranken / diner / nagerecht / drinken uit Vegan Genial:

Melonen-Gurken-Smoothie / Meloen-komkommersmoothie

Ingrediënten:
agavesiroop, galiameloen, gember, ijsblokjes, komkommer, limoen en water

Soort:
vegan
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Mangotopping

Ingrediënten:
agartine, limoensap, mango, plantaardige room, rietsuiker en zetmeel

Soort:
vegan
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Klassieke falafel

Ingrediënten:
augurk, bakpoeder, bindsla, bladpeterselie, bloem, chilivlokken, gedroogde kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, korianderpoeder, munt, oud brood, pitabroodjes, plantaardige olie, rode paprika, taratoorsaus, tomaten, ui, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegan
Een recept uit  - Tomaten special, 35 Rezepte

Bijgerecht uit Tomaten special, 35 Rezepte:

Ofentomaten mit Knoblauch und Lorbeer - Tomaten uit de oven met knoflook en laurier

Ingrediënten:
groente

Keuken:
Mediterraans / Duits / Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Avocado-coktail

Ingrediënten:
avocado, dille, mierikswortel, mosterd, olijfolie, peterselie, sjalot, slabladen, tabasco, tomatenketchup, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Bijgerecht uit Koude keuken:

Salade "Louisiana"

Ingrediënten:
bananen, cayennepeper, citroensap, sinaasappels, suiker, tomaten, tomatenketchup en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegan
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Ariisjokhartjes

Ingrediënten:
anijszaad, artisjokhart uit blik, citroenen, knoflook, korianderzaad, laurier, mosterdzaad, olijfolie, peperkorrels, rozemarijn, sherry, suiker, tijm, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Camembertcocktail

Ingrediënten:
camembert, chilisaus, citroensap, kruidenazijn, mixed pickles, olie, peterselie, suiker, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Dranken / drinken uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Orange drink

Ingrediënten:
appelsap, mineraalwater, sinaasappel en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / nagerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Koude kersenbowl

Ingrediënten:
kersen, kokosmakronen, suiker, water en witte wijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:

Feuilles de vigne - Yalandi dolma - Yaprak - Warak einab - Koude gevulde druivenbladeren

Ingrediënten:
aardappelschijfjes, bladpeterselie, citroen, citroensap, dille, gepekelde druivenbladeren, kaneel, knoflook, krenten, langkorrelrijst, lente-ui, munt, olijfolie, pijnboompitten, piment, rozijnen, slabladen, suiker, tomaten, ui, venkelgroen, zout en zwarte peper

Keuken:
Syrisch / Turks / Balkan / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Fassoulia bi zeit

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, tomatenpuree, ui en witte bonen

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Dranken / drinken uit De Joodse keuken:

Iraakse amandelmelk

Ingrediënten:
amandelessence, blanke amandelen, gemalen kardemom, oranjebloesemwater, rozenwater, suiker en water

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Soort:
vegan
Een recept uit Anna Jones - Eén Pan, Plaat, Planeet

Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:

dhal met citroen, tomaten en kardemom

Ingrediënten:
cashewnoten, chapati's, citroen, currybladeren, gespleten rode linzen, groene chilipeper, groentebouillon, kardemom, kokosmelk, kokosolie, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, mosterdzaad, rode chilipeper, rode ui, spinazie, tomaten en verse koriander

Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:

Knuspercaprese / Knapperige caprese

Ingrediënten:
bloem, olijfolie, olijven-kappertjespesto, paneermeel, peper, rucolasalade, tijm, tofu, tomaten, water, witte balsamicoazijn, witte misopasta en zetmeel

Soort:
vegan
Een recept uit  - Tomaten special, 35 Rezepte

Recept uit Tomaten special, 35 Rezepte:

Tomaten-Basilikumtatar - Tomaten-basilicumtartaar

Ingrediënten:
groente

Keuken:
Mediterraans / Duits / Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Dolma - Gevulde zomergroenten

Ingrediënten:
dille, olijfolie, paprika, pijnboompitten, rijst, rozijnen, tomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegan
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Olijven-kappertjespesto

Ingrediënten:
groene olijven, kappertjes, olijfolie, pijnappelpitten, rucola en zout

Soort:
vegan
Een recept uit  - Tomaten special, 35 Rezepte

Bijgerecht uit Tomaten special, 35 Rezepte:

Tomates Provençales - Provencaalse tomaten

Keuken:
Mediterraans / Frans / Duits
Soort:
vegan