vegan

vegan

Zoek naar vegan in uw eigen kookboeken

Vegan koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Paprika-Kürbis-Humus - Paprika-pompoenhumus

Ingrediënten:
citroensap, gember, groentebouillon, ijsblokjes, kaneelpoeder, kikkererwten uit blik, knoflook, muskaatpompoen, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, rode paprika, scherp gerookt paprikapoeder, walnoten, witte amandelmousse en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Safran-koblauch-Humus - Saffraan-knoflookhumus

Ingrediënten:
citroensap, gember, ijsblokjes, kikkererwten uit blik, knoflook, kurkuma, olijfolie, saffraandraadjes, witte amandelmousse en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Aardbeiensalade

Ingrediënten:
aardbeien, citroensap, rode wijn en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
vegan
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Lemon Blancmange - Citroenpudding

Ingrediënten:
citroensap, citroenzest, maïzena, poedersuiker en water

Keuken:
Turks
Soort:
vegan
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Gastric

Ingrediënten:
dragon, laurier, noilly prat, peperkorrels, sjalot en tijm

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Dranken / drinken uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Mocktail van aardbeien

Ingrediënten:
aardbeienpuree, hot lips-bloemetjes, ijs, koolzuurhoudend water, limoensap, munt, rietsuikersiroop, violetsuiker, water en zoethoutcress

Keuken:
Belgisch / Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Diner / nagerecht uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Pesche alle fragolino

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienjam, perzik, suiker en zoete witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Diner / nagerecht uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Gemarineerde aardbeien

Ingrediënten:
aardbeien, balsamicoazijn, citroensap, sinaasappelsap en wijnazijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Sangria met aardbeien

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienconfituur, cava, citroengras, granny smith, kersen op sap, kristalsuiker, limoensap, prosecco en water

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Meloen met crumble van zwarte olijven

Ingrediënten:
cavaillonmeloen, crumble van zwarte olijven, fleur de sel en olijfolie

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Endiviensalat mit Kürbisvinaigrette - Andijviesalade met pompoenzaadvinaigrette

Ingrediënten:
distelolie, gele krulandijvie, peper, pompoenpitolie, pompoenpitten, salade, suiker, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Diner / nagerecht uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Aardbeiensorbet

Ingrediënten:
aardbeienpuree, citroensap, glucosepoeder, kristalsuiker en water

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Diner / nagerecht uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Aardbeienspuma

Ingrediënten:
aardbeienpuree, gelatinepoeder, kristalsuiker, vlierbloesemsiroop en water

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kwetsencompote

Ingrediënten:
citroen, kaneelstokje, kersenlikeur, kruidnagel, kwetsen, rode port, rode wijn, sinaasappel, suiker, vanillepeul en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Vegetarian Stuffed Grape Leaves - Vegetarische gevulde druivenbladeren

Ingrediënten:
citroensap, druivenbladeren, gedroogde munt, hete paprikapoeder, ingemaakte druivenbladeren, olijfolie, rijst, rode linzen, suiker, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Dranken / drinken uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Powershake

Ingrediënten:
aardbeien, ananas, granny smith, jonagold, rode biet, witte selderij en wortel

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Variationen vom Möhrensalat - Wortelsaladevariaties 3. Gemarineerde wortelen

Ingrediënten:
gember, groentefond, kaneelstokje, knoflook, peper, suiker, witte wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Amuse / diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Aubergine-kaviaar

Ingrediënten:
aubergines, azijn, olie, peper en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
vegan
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Spinach Root with Olive Oil - Spinaziestelen met olijfolie

Ingrediënten:
citroensap, groente, groentebouillon, knoflook, olijfolie, spinaziestelen, suiker, tomaat, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Diner / nagerecht uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Compote van rabarber met aardbeien en rood fruit

Ingrediënten:
aardbeien, blauwe bessen, kristalsuiker, limoensap, rabarber en water

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Variationen vom Möhrensalat - Wortelsaladevariaties 2. Wortelsalade met munt

Ingrediënten:
aceto balsamico, bruine suiker, munt, olijfolie, peper, sjalot, worteltjes en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:

Gepekelde radijzen

Ingrediënten:
fleur de sel, jeneverbessen, kruidnagel, laurier, radijzen, suiker, water, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit  - Allerlekkerst Zomer

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Allerlekkerst Zomer:

Aardbeienbowl

Ingrediënten:
aardbeien, cassis, lichte basterdsuiker, rode wijn, sinaasappellikeur en vanillesuiker

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegan
Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Diner / nagerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:

Gevulde chocoladebakjes

Ingrediënten:
ananas, chocoladebakjes, frambozen en mango

Soort:
vegan
Een recept uit  - Allerlekkerst Zomer

Diner / nagerecht uit Allerlekkerst Zomer:

Bosvruchtensalade met balsamicoazijn

Ingrediënten:
aardbeien, balsamicoazijn, bosvruchten, mascarpone, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit  - Allerlekkerst Zomer

Diner / nagerecht uit Allerlekkerst Zomer:

Kiwigranita met gember

Ingrediënten:
citroensap, gembersiroop, kiwi, munt en vanillesuiker

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegan