Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Aardappelkugel - Aardappelpastei
- Ingrediënten:
- aardappel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout
- Keuken:
- Duits / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- groenten en aardappels
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Chez Adriaan:
Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Chez Adriaan:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:
Bijgerecht uit De grote Kleyn:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Bijgerecht uit De man die alles at:
Bijgerecht uit De man die alles at:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Bijgerecht uit De kunst van het koken: