groenten en aardappels

Zoek naar groenten en aardappels in uw eigen kookboeken

Groenten En Aardappels koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel - Aardappelpastei

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel met kaas

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, kaas, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Aardappelen

Ingrediënten:
bamberger hörnchen, boter, karwijzaad, la ratte aardappel en witbroodblokjes

Keuken:
Duits
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Sauerkraut - Zuurkool

Ingrediënten:
appel, jeneverbessen, karwijzaad, laurier, water, witte kool en zout

Keuken:
Frans / Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Stevige aardappelkugel

Ingrediënten:
aardappel, aardappelmeel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel met kool

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, kool, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappelen, boter, melk, nootmuskaat en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelkoek met kaas

Ingrediënten:
aardappelen, eieren, gemalen kaas, kruidenkaas, melk, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gesouffleerde aardappelkoek

Ingrediënten:
aardappelen, eieren, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kaaskoekjes gevuld met puree

Ingrediënten:
aardappelen, eieren, gemalen kaas, herbes de provence, paneermeel, peper, peterselie, tuinkers en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelkoek

Ingrediënten:
aardappelen, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Bijgerecht uit 45 geniale rezepten:

Aardappel-korianderpuree

Ingrediënten:
bloemige aardappel, fleur de sel, geklaarde boter, koriander en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Bijgerecht uit Gesund Geniessen:

Tempura van zoete aardappel

Ingrediënten:
ijswater, plantaardige olie, tempurameel en zoete aardappel

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelkoek met maïs

Ingrediënten:
aardappelen, gemalen kaas, gerookt spek, mais, nootmuskaat, peper, sjalotten, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Brandnetelpuree

Ingrediënten:
aardappelen, brandnetels, melk, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Philip Mechanicus - De vrolijke keuken

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De vrolijke keuken:

Aardappelsla van de Eifeltoren

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bleekselderij, citroensap, crème fraîche, ham, peper en zout

Keuken:
Russisch
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelen in bouillon

Ingrediënten:
aardappelen, groentebouillon, knoflook, sjalot en tomaat

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelspiesjes

Ingrediënten:
herbes de provence, knoflook, nieuwe aardappelen, olijfolie, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Bratkartoffeln mit gewürztem Speck und Joghurtsauce - Gebakken aardappel met gekruiden spek en yoghurtsaus

Ingrediënten:
boter, gekruide yoghurt, gekruid vet spek, karwijzaad, lardo, olie, peper, peterselie, sjalotten, vastkokende aardappelen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Bijgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Pomme au caviar - Aardappel met kaviaar

Ingrediënten:
aardappel, crème fraîche, kaviaar en sterrekers

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Bijgerecht uit Als kok in Frankrijk:

Gratin Dauphinois

Ingrediënten:
aardappel, gruyerekaas, mellk en room

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:

Aardappeldonuts met groene saus

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, frituurolie, groene saus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Nieuwe aardappelen

Ingrediënten:
nieuwe aardappelen, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zoete aardappelen met worteltjes en kruiden

Ingrediënten:
bataten, cayennepeper, honing, kaneel, knoflook, koriander, limoen, nootmuskaat, olijfolie, saffraan, uien, water, wortelen, zoete aardappelen en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelrösti met saliebloemen

Ingrediënten:
aardappelen, olie, peper, saliebloemen, ui, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Bijgerecht uit Elzas:

Grumbeerkiechle (de totches van opoe Odile) - Aardappelkoekjes

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, ei, olie, peper, peterselie, witte ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht