Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Aardappelkugel - Aardappelpastei
- Ingrediënten:
- aardappel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout
- Keuken:
- Duits / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- groenten en aardappels
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Delicious. Het kookboek!:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De grote Kleyn:
Bijgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]: