groenten en aardappels

Zoek naar groenten en aardappels in uw eigen kookboeken

Groenten En Aardappels koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel - Aardappelpastei

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel met kaas

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, kaas, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel met kool

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, kool, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Stevige aardappelkugel

Ingrediënten:
aardappel, aardappelmeel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Sauerkraut - Zuurkool

Ingrediënten:
appel, jeneverbessen, karwijzaad, laurier, water, witte kool en zout

Keuken:
Frans / Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Aardappelen

Ingrediënten:
bamberger hörnchen, boter, karwijzaad, la ratte aardappel en witbroodblokjes

Keuken:
Duits
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Dibbelabbes - Saarlandse aardappelpannenkoekjes

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, ei, geklaarde boter, gerookt spek, ham, majoraan, nootmuskroom, peterselie en prei

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking

Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :

"Sfinci" di patate / Aardappeldoughnuts

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, citroen, ei, gist, kaneel, melk, olijfolie en suiker

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Geroosterde aardappels met ansjovis uit Genua

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, extra vergine olijfolie, knoflook, kruimige aardappel, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Koolpuree

Ingrediënten:
aardappelen, kool, melk, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Basisrecept uit Delicious. Het kookboek!:

Gekruide puree

Ingrediënten:
aardappels, boter, grove mosterd, parmezaanse kaas, slagroom, truffelolie en wasabipasta

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Patatas kocas - Aardappel met tomaten

Ingrediënten:
aardappels, kippenbouillon, olijfolie, peper, tomaten en zout

Keuken:
Spaans / Sefardisch / Joods
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Bijgerecht uit De grote Kleyn:

Aardappel in de oven II

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, olijfolie en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Bijgerecht uit De grote Kleyn:

Aardappel in de oven I

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, olijfolie en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Aardappelsalade

Ingrediënten:
bieslook, dille, kippenbouillon, nieuwe aardappels en zure room

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Laurieraardappelen

Ingrediënten:
aardappel, gevogeltebouillon, laurier, peper, vetstof en zout

Soort:
groenten en aardappels / ovenschotel
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Starch-Infused Ultrasonic Fries

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, russet aardappel, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelpuree met rauwe groenten

Ingrediënten:
aardappelen, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, vetstof, worteltjes en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Smoked Potatoes with Vin Jaune Sabayon

Ingrediënten:
bieslook, gember, aardappel, hazelnoot, hazelnootolie en sabayon van vin jaune

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Smoked Potatoes

Ingrediënten:
aardappel en boter

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Waterkerspuree

Ingrediënten:
aardappelen, melk, nootmuskaat, peper, room, vetstof, waterkers en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zuringpuree

Ingrediënten:
aardappelen, melk, nootmuskaat, peper, vetstof, zout en zuring

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Ultrasonic Fries

Ingrediënten:
russet aardappel, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Potatoes, peeled cooking sous vide for purees

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

potato purees, Robuchon

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, melk en ratte-aardappel

Soort:
aardappelgerecht