groenten en aardappels

Zoek naar groenten en aardappels in uw eigen kookboeken

Groenten En Aardappels koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel - Aardappelpastei

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel met kaas

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, kaas, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel met kool

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, kool, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Stevige aardappelkugel

Ingrediënten:
aardappel, aardappelmeel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Sauerkraut - Zuurkool

Ingrediënten:
appel, jeneverbessen, karwijzaad, laurier, water, witte kool en zout

Keuken:
Frans / Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Aardappelen

Ingrediënten:
bamberger hörnchen, boter, karwijzaad, la ratte aardappel en witbroodblokjes

Keuken:
Duits
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Kippensalade met spekjes en aardappeltjes

Ingrediënten:
aardappelen, azijn, bieslook, kipfilets, kippenbouillon, mosterd, olie, peper, peterselie, sjalotjes, spek en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Puree met kaas

Ingrediënten:
aardappelen, bieslook, cottagecheese, melk, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Twice baked potatoes

Ingrediënten:
aardappel, groene ui, ontbijtspek, oude goudse kaas en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelkoek met goudsbloemblaadjes

Ingrediënten:
aardappelen, eieren, goudsbloemblaadjes, goudsbloembladpoeder, laurier, melk, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Gebakken aardappelen

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peterselie, vastkokende aardappel en 
zout en peper

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Amb patata

Ingrediënten:
aardappel, ali-i-oli amb ou, ei, olijfolie en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Luie aardappelen

Ingrediënten:
knoflook, nieuwe aardappels, roomboter, tijm en 
zout en peper

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Janssons frestelse - Janssons verleiding

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, boter, room en ui

Keuken:
Zweeds
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Sambal goreng kentang tolol (gekruide aardappelen abnormaal)

Ingrediënten:
aardappelen, half-om-halfgehakt, knoflook, peper, rode lomboks, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Aardappelsalade met knoflookmayonaise

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, mayonaise, nieuwe aardappel, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Friet

Ingrediënten:
aardappel en frituurvet

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Aardappelsalade

Ingrediënten:
bieslook, dille, kippenbouillon, nieuwe aardappels en zure room

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Schmandkartoffeln mit Essiggurken - Aardappel met zure room en augurken

Ingrediënten:
bieslook, bloemige aardappelen, boter, citroensap, dille, fleur de sel, gladde peterselie, hazelnootolie, karwijzaad, paprikapoeder edelsusz, peper, rode ui, slagroom, walnootolie, zout, zure augurk en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Rakott krumpli - Aardappelschotel

Ingrediënten:
aardappelen, boter, debrecziner worst, ei, gerookt spek, kookworst, paneermeel en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Aardappelstamppot met rauwe rucola

Ingrediënten:
aardappel, rucola en varken

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Uienpuree

Ingrediënten:
aardappelen, laurier, melk, nootmuskaat, peper, uien, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Dessert van bintjes en pruimen

Ingrediënten:
aardappel, bintje, bot, eidooier, invertsuiker, melk, pruimen, pruimenpitten, room, suiker, water en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Bijgerecht uit Kooktechnieken:

Aardappelballetjes

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappels, ei, witbrood en zout

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking

Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :

"Sfinci" di patate / Aardappeldoughnuts

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, citroen, ei, gist, kaneel, melk, olijfolie en suiker

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Gratin Savoyard - Gegratineerde plakjes aardappel met bouillon, kaas en een vleugje knoflook

Ingrediënten:
aardappelen, boter, gruyère, knoflook, vleesbouillon en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht