Recept uit Karsu's Kitchen:
Oma's oliebollen - Züngül
- Ingrediënten:
- arachideolie, bloem, citroensap, gist, suiker en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- zoet / frituur
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bruine basterdsuiker, ei, ketjap benteng manis, ketjap manis, knoflook, komkommer, koriander, laos, limoensap, olie, peper, plantaardige olie, sambal oelek, tomaat, trassi, ui, water, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Karsu's Kitchen:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht / basisrecept uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Avondmaal uit Noedels:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie: