Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, courgette, dille, gedroogde munt, kaneel, krenten, kruidnagel, lente-ui, linzen, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, pijnboompitten, piment, risottorijst, suiker, tahin, tomaat, ui, wijnbladeren, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Honey & co:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier: