Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Torta di riso con la zucca (Rijst-pompoentaart)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, broodkruim, melk, muskaatpompoen, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, rondkorrelrijst en water
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bakpoeder, boter, bouillon, dragon, ei, eidooier, gedroogde dragon, kerriepoeder, kervel, lente-ui, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, ricotta, sjalot, slagroom, suiker, waterkers, witte peper, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / bij de koffie uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van De Hippe Vegetarier: