11 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloemkoolboterbouquet garnidroge witte wijngerookt ontbijtspekknoflooklamsschouderlauriermelkmosterdnootmuskaatolijfolieontbijtspekpeperpreirode wijnsjalotslagroomtijmtomatenpureeuiwaterwijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gebakken runderlever met gebakken uien

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, citroenolie, citroenrasp, kruimige aardappel, lever, melk, olijfolie, peper, rode wijn, rodewijnazijn, suiker, tijm, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Boerenkoolsoep met rookworst

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boerenkool, boter, cavolo nero, droge witte wijn, gerookt ontbijtspek, knoflook, mosterd, ontbijtspek, peterselie, prei, rookworst, sjalot, slagroom, suiker, knoflook, wijn, witte wijn en zaanse mosterd

Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Mieks Special: mosterdsoep

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, droge witte wijn, gerookt ontbijtspek, knoflook, mosterd, ontbijtspek, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, wijn, witte wijn en zaanse mosterd

Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Navarin printanier

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kippenbouillon, knoflook, koolrabi, lamsbouillon, lamsschouder, lamsvlees, meiraap, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, sjalot, suiker, tomaat, tuinbonen, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / tajine / lamsvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Zelf piccalilly maken

Ingrediënten:
augurk, azijn, bloem, bloemkool, dijonmosterd, dille, bloem, gember, groenten, zout, ingelegde groenten, kerrie, kerriepoeder, water, komkommer, koolraap, kruiden, kurkuma, meiknol, mosterd, olie, paprika, pastinaak, peterselie, piccalilly, prei, stamppot, suiker, water, wortel, wortels, zilveruitjes en zonnebloemolie