Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Carottes à la crème- Wortelen in roomsaus
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, kervel, peterselie, slagroom, suiker, water, witte peper, wortelen en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, aardappel, bieslook, bloemkool, boter, citroensap, ei, kervel, knoflook, komkommer, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, peper, poedersuiker, prei, rijst, room, tijm, ui, witte peper, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit Noma:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: