10 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijchilisauscitroengraseiinktviskippenbouillonknoflookkorianderlente-uilichte sojasauslimoenmuntoliepaksoipeperradijsrode chilipepersesamoliesesamzaadtijgergarnalenvissauszout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Diner / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:

Bonito met chutney pompoen & gember

Ingrediënten:
ansjovis, bonito, flespompoen, gember, kerriepoeder, knoflook, olie, papardelle, paprika, rode peper, suiker, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Indiaas / Pakistaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:

Aspergepunten in heldere bouillon met krabwontons

Ingrediënten:
asperge, bleekselderij, ei, gember, lente-ui, lichte sojasaus, peper, rode peper, selderieblad, tomaat, varkensvlees, wit krabvlees, wontonvel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Birmaanse vissoep met rijststokjes

Ingrediënten:
bananenbloem, bladpeterselie, chilisaus, citroengras, eendenei, ei, gemberwortel, knoflook, kokosmelk, kwartelei, palmhart, pindaolie, rijststokjesnoedels, rode chilipeper, sjalot, ui, visbouillon, zalmfilet, zeeduivelfilet, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Gebakken noedels ui Singapore

Ingrediënten:
bladpeterselie, gele bonensaus, gember, kastanjechampignons, knoflook, krabvlees, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, pindaolie, rijststokjes, rode chilipeper, scampi, shii-take, sjalot, tomatenpuree, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Noedels:

Vietnamese gevulde pijlinktvis met rijststokjes

Ingrediënten:
bietjes-ansjovisdipsaus, ei, gember, glasvermicelli, knoflook, lente-ui, mager gehakt, munt, nuoc mam, pijlinktvis, plantaardige olie, rijststokjes, rode chilipeper en shii-take

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Inktvis met garnalen

Ingrediënten:
bloemkool, citroengras, eiernoedels, gemberwortel, honing, inktvis, kaffir-limoenblaadjes, kippenbouillon, knoflook, koriander, limoen, paddenstoelen, paksoi, rode paprika, rode spaanse peper, sesamolie, sojasaus, sugarsnaps, tijgergarnalen en vissaus

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Sticky inktvisballetjes

Ingrediënten:
bimi, chilisaus, chinese kool, eiernoedels, gember, inktvis, kippenbouillon, koriander, limoen, paksoi, radijs, rode spaanse peper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, sugarsnaps, tijgergarnalen en vissaus

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Koh samui-salade

Ingrediënten:
basilicum, bruine rietsuiker, chilisaus, garnalen, gember, kaffir-limoenblaadjes, kerstomaat, knoflook, komkommer, limoen, munt, pinda's, radijs, rijstnoedels, rode spaanse peper, sesamolie, sesamzaad, tofu, venkel, vissaus, witte kool en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 2 - bahmi djawa 2

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, chinese mie, djahé, groene spaanse peper, hollandse garnalen, kippenbout, knoflook, olie, peper, prei, rode spaanse peper, sambal badjak, sambal oelek, ui, verse bieslook en verse garnalen

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Lunch / avondmaal uit De smaak van kokos:

Garnalen Met Oosterse Groenten & Noedels

Ingrediënten:
gember, kokosolie, lente-uitjes, limoen, paksoi, palmsuiker, tijgergarnalen, rijstnoedels, rode chilipeper, sesamzaad, sugarsnaps, tamari en knoflook

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles