9 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: agar-agarallesbinderamarettoazijnbaileysbieslookbloemboterbouquet garnichampignoncitroentijmcrème fraîchedroge witte wijneiwitpoederkruidenlaurierbladnootmuskaatpeperroomsjalotsuikeruiwortelyoghurtweizout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Donkerbruine bloemkool met slagroom

Ingrediënten:
bloemkool, bloemkoolblad, boter, citroensap, citroentijm, dennennaalden, dennenolie, dennentakje, mierikswortel, room, water, yoghurtwei en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Dessert van bloemen

Ingrediënten:
agar-agar, allesbinder, citroensap, eetbare bloemen, eiwitpoeder, eiwitten, gelatine, glucose, ingelegde rozenbottels, skyr, slagroom, suiker, tijm, viooltjesessence, vlierbloesemsiroop, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kalfsvlees in witte saus - blanquette de veau

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouquet garni, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, kalfsborst, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, peper, prei, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel, zilverui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Uientaartjes (of champignontaartjes)

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, ei, eierdooier, gemalen nootmuskaat, laurierblaadje, sjalot, slagroom, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

18+ cocktails voor Kerst

Ingrediënten:
amaretto, baileys, cacao poeder, chocolade, chocolademelk, citroensap, eiwit, espresso, grenadine, ijs, ijsklontjes, sinaasappelsap, kers, likeur, limoensap, limoncello, nootmuskaat, prosecco, rood fruit, rozemarijn, siroop, slagroom, suiker, vanille, verse tijm en water

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Dessert van wortel en duindoorn

Ingrediënten:
appelbalsamico, citroensap, citroentijm, citroenverbena, duindoornsap, eiwitpoeder, gelatineblaadjes, room, schapenyoghurt, suiker, ultra-sperse hv, water, wortel, wortelloof, wortelsap, yoghurtwei, zoethout, zout en zuivel

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vegetarisch / groente