6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisfiletaugurkbelegen goudse kaasbleekselderijbotercayennepepercitroendikke sojasauseidooiereiwitgedroogde dragongedroogde rode pepergele bonensausgemalen zwarte peperknoflookkokosmelkkorianderkwarklente-uiolijfoliepeperslagroomtomaatuizout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

pasta-tonijnsalade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, augurk, citroensap, ei, kappertjes, olijfolie, peper, pipe rigate, tonijn uit blik, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Pasta-ovenschotel met makreel

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, boter, cayennepeper, citroensap, ei, eidooier, makreelfilet, peper, prei, schelpjesmacaroni, slagroom, tomaat en zout

Keuken:
Europees / Nederlands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vis
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

calderete van rijst met alioli

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, droge martini, eidooier, garnalen, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, paellarijst, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, vis, water, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles