Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Anchovy-Croquettes - Ansjoviskroketten
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, bloem, boter, dille, eiwit, melk, natriumbicarbonaat, suiker en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bladpeterselie, bloem, bonito, bronzen venkel, brood, cayennepeper, chilipeper, citroensap, court-bouillon, croutons, dashi, dashi-azijn, dille, ei, knoflook, olijfolie, peper, room, sjalot, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: