Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Anchovy-Croquettes - Ansjoviskroketten
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, bloem, boter, dille, eiwit, melk, natriumbicarbonaat, suiker en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, bieslook, bloem, bonito, boter, bronzen venkel, broodje, cayennepeper, chilipeper, citroensap, court-bouillon, dashi, dashi-azijn, dille, eiwit, fleur de sel, frituurolie, gastrique, geklaarde boter, gerookte boter, peper, sjalot, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Picknick / diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: