Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Kabeljauw met vanille
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, citroensap, droge witte wijn, kabeljauwfilet, margarine, slagroom, vanillestokje en visbouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, appelazijn, azijn, boter, cayennepeper, crème fraîche, dille, gerookte forelfilet, kabeljauwfilet, knoflookpoeder, laurier, maïskorrels, makreel, margarine, mayonaise, melk, mosterd, ongezoet appelsap, peper, schelpjesmacaroni, schelvisfilet, schol, sjalot, visbouillon, witte wijn |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk: