Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Op het bord gegaarde zalm in dille-bieslookmarinade
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, dille, grove mosterd, honing, olijfolie, vierseizoenenpeper, zalmhaas en zeezout
- Soort:
- vis / feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, cayennepeper, crème fraîche, crostini, dilletoppen, dragon, grove mosterd, honing, kabeljauw, kerriepoeder, kerstomaat, knoflook, kruiden, laurier, maïzena, mayonaise, melk, olijfolie, peterselie, roze zalm, saffraan, schol, slagroom, stokbrood, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: