Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Eenvoudige vissoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, foelie, melk, peterselie, tijm, ui, vis, water, wijting, witte peperkorrels, wortel en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, augurk, basilicum, bloem, citroen, cognac, crème fraîche, dille, foelie, gerookte zalm, kabeljauw, kerriepoeder, kerstomaat, knoflook, knoflookpoeder, kruiden, kwartelei, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, stokbrood, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: