7 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisfiletaspergepuntenbéarnaisesausbloembouquet garnicitroensapcrème fraîchedroge witte wijneidooiereiwitgelatinegerookte forelfiletgerookte zalmhamkalkoenkipknoflookkreeftmadeiraolijfoliepeperslagroomtruffeluizalmzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Renate Hagenouw en Valerie Ferguson - Het Beste Uit Frankrijk

Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:

Tapenade met kwarteleitjes

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, citroensap, cognac, crème fraîche, kappertjes, knoflook, kwartelei, olijfolie, peterselie, stokbrood, tijm, tonijn in blik, verse kaas, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Frans
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Timbaal variaties

Ingrediënten:
aspergepunten, béarnaisesaus, bloem, boter, champignons, cognac, eidooier, ham, kalkoen, kip, kreeft, madeira, melk, peper, port, sauce aurore, sauce brune à lestragon, sauce madère, sauce périgeux, sint-jakobsschelpen, slagroom, spinazie, truffel, zalm, zout en zwezerik

Keuken:
Frans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Mousseline de saumon - Zalmmousse

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, gelatine, gelatinepoeder, lente-ui, madeira, nootmuskaat, peper, selderij, sjalot, slagroom, truffel, ui, visfond op basis van witte wijn, wortel, zalm, zalm uit blik en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis