Timbaal variaties
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 182 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- schuim/mousse/gelei
Ingrediënten
- aspergepunten
- béarnaisesaus
- bloem
- boter
- champignons
- cognac
- eidooier
- ham
- kalkoen
- kip
- kreeft
- madeira
- melk
- peper
- port
- sauce aurore
- sauce brune à lestragon
- sauce madère
- sauce périgeux
- sint-jakobsschelpen
- slagroom
- spinazie
- truffel
- zalm
- zout
- zwezerik
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.