Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Daube van zalm
- Ingrediënten:
- azijn, citroen, foelie, gelatineblaadjes, laurierblad, peterselie, ui, water, witte peper, zalm uit blik en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, bloem, citroen, citroensap, fijn zeezout, foelie, forelfilet, groene chilipeper, guindilla peper, honing, knoflook, korianderzaad, laurier, makreel, olijfolie, peterselie, selderij, suiker, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: