Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Dillesaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dille, laurier, melk, peper, room, ui, worcestershiresaus en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van De Hippe Vegetarier: