Coquilles St.-Jacques à la Parisienne - Sint-Jakobsschelpen en champignons in witte wijnsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 246 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Roux

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Gebakken kalfszwezerik

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Korstdeeg

Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Roux

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen