Ris de veau à la financière - Gesmoorde zwezerik, gegarneerd met quenelles, truffels, champignons en olijven
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 932 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- pastei / orgaanvlees
Ingrediënten
- aromatische groenten
- bloem
- boter
- bouchees
- champignons
- citroensap
- eidooier
- fond
- gecanneleerde champignonhoedjes
- groene olijven
- kalfsfond
- kalfsquenelles
- kippenfond
- kipquenelles
- laurier
- madeira sercial
- melk
- peper
- quenelles uit blik
- slagroom
- smoorvocht van zwezerik
- tijm
- truffels uit blik
- truffelvocht
- vol-au-vent
- wijn
- witte peper
- witte wijn
- zout
- zwezerik
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.