10 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: agar-agarazijnbakpoederbasterdsuikerbloemchutneyeifruitkaneelstokjekervelknoflookkruidnagellaurierolieolijfoliepeperpeterseliesjalotuivleeswitte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Hieltjes met perenbliksem

Ingrediënten:
aardappel, boter, kalfsfond, kalfsjus, kaneelstokje, knoflook, laurier, lichtgerookt mager spek, melk, olijfolie, stoofperen, suiker, tomatenpuree, tomatensap, ui, varkensschenkel, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Soupe belle potagère - Doperwtensoep

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, doperwten, doperwtpeulen, lente-ui, melk, prei, sjalot, slabladeren, slagroom, suiker, ui, water, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:

Limburgse kersenvlaai

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, basterdsuiker, bloem, droge gist, kersen uit blik, maïzena, melk, roomboter, suiker, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Diner / nagerecht uit The big green egg book:

geroosterde witte chocolade met sinaasappel dille en pistache

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, agar-agar, appelsap, bakpoeder, beurre noisette, bloem, citras, citroen, citroengras, dille, ei, gelatine, geleisuiker, limoen, melk, pistache-olie, pistaches, room, sinaasappel, suiker, water, witte chocolade en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Piccalilly-oliebollen

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, ei, gembersiroop, gist, groentemix, groenten, kaneelstokje, kruidnagel, kurkuma, laurierblad, melk, mosterd, mosterdpoeder, olie, sambal oelek, suiker, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige hapjes / groente / feestdagen
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Houdbare muffins maken (wecken)

Ingrediënten:
bakpoeder, basterdsuiker, beslag, bloem, boter, chutney, fruit, bloem, boter, boter, groente, havermout, jam, kaneel, karnemelk, zout, muffins, noten, olie, pistachenoten, soda, suiker, suiker, bakpoeder, kaneel, vet, water en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: ingelegde ui

Ingrediënten:
appelciderazijn, chilivlokken, eieren, gedroogde oregano, groenten, ingelegde ui, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagels, limoenen, peperkorrels, rode uien, vruchtensap, sinaasappelschil, sla, suiker, zout, ui, vlees, water en zuivel