Lunch / snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Gevulde eieren als croquet, Elisabeth, 1930
- Ingrediënten:
- ei, eidooier, eiwit, frituurvet, melk, paneermeel, peper, vleesresten en zout
- Keuken:
- Nederlands
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, gerookte garnalen, gerookte komijnenkaas, gerookte vis, griesmeel, gruyère, ham, hollandse garnalen, kaas, kipfilet, kippenvlees, macaroni, nootmuskaat, peper, suiker, visbouillon, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Belgie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek: