Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Havermoutse pap met honing en fruit
- Ingrediënten:
- citroensap, havermout, honing, melk, noten, slagroom en suiker
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- fruit / gebak, koek, taart, pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandellikeur, amandelschaafsel, amaretto, appel, appelsap, appelstroop, arachideolie, boter, citroenschil, ei, gist, halfvolle melk, kaneel, krenten, olijfolie, peper, slagroom, suiker, veldsla, volle melk, water, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Ontbijt uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Yo Kids:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van De Hippe Vegetarier: