Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gratin Dauphinois
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, gruyère, knoflook, nootmuskaat, bladpeterselie, rozemarijn, slagroom, tijm, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, bieslook, bladpeterselie, blanke rozijnen, bloem, champignon, dunne room, durum tarwemeel, ei, flespompoen, groene selderij, olijfolie, peper, room, sjalot, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Buffet / bijgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van De Hippe Vegetarier: