Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Puree de pommes de terre à l'ail - Aardappelpuree met knoflook
- Ingrediënten:
- aardappelen, bloem, boter, knoflook, melk, peper, peterselie, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladerdeeg, bladpeterselie, bleekselderij, bloemendaalse kool, boter, bouquet garni, buikspek, calvados, crème fraîche, ei, eidooier, kruidnagel, melk, nootmuskaat, olijfolie, pasta, peper, room, tijm, ui, witte wijn |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: