Recept uit Culinaria Frankrijk:
Vis in ´t pannetje
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, bouquet garni, groenten, kreeft, inktvis, rog, kruiden, witte wijn, zeebarbeel, zeepaling en zeevruchten
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, boter, bouillon, citroen, citroensap, eidooier, groente, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, tonijn, ui, vet, water, witte ui, witte wijnazijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: