Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Pasta met kokkels
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, knoflook, kokkel, olijfolie, peper, peterselie, rode peper, spaghetti en zout
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, bladpeterselie, boter, broccoli, chilipeper, citroen, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, fusilli, gezeefde tomaten, kerstomaat, kokkel, linguine, margarine, melk, spaghetti, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst: