Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, bavette (vlees), bladpeterselie, bloem, bouillon, brood, bruine fond, groene olijven, hertenworstjes, knoflook, knolraap, knolselderij, laurier, olijfolie, pastinaak, peper, pompoen, prei, rode port, rode ui, room, tijm, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie: