Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bouillon, gehakt, groente, italiaanse kruiden, kaas, knoflook, melk, mozzarella, peper, prei, rode wijnazijn, room, rozemarijn, sjalot, suiker, tomatenpuree, tomatensaus, ui, uienpoeder, water |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: