Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Vichyssoise
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, prei, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bloemkool, boter, bouillon, brood, citroen, citroenrasp, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, gevogeltebouillon, gevogelteglace, kalfsfricandeau, kalfsgehakt, knoflook, melk, peper, prei, room, tijm, ui, witte peper, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: