15 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadoazijnblauwe bessenbuffelmozzarellacitroencitroenraspcourgettefetagedroogde tijmgeitenkaashoningkerstomaatknoflookmuntolieparmahamparmezaanse kaaspeterselieprosciuttorauwe hamzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:

Rucolarolletjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, buffelmozzarella, kappertje, kerstomaat, olijf, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas en rucola

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Fifteen kerstsalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, buffelmozzarella, citroen, clementine, extra vierge-olijfolie, mandarijn, munt, parmezaanse kaas, radicchio, rucola, speck en treviso

Soort:
salade / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Jamie Oliver - Super food voor familie en vrienden

Ontbijt uit Super food voor familie en vrienden:

Avocado op roggetoast - lekker veel inspiratie - deel 2

Ingrediënten:
aardbei, amandelen, avocado, balsamicoazijn, banaan, bieslook, bimi, bladpeterselie, cacao, chilivlokken, citroensap, engelse mosterd, extra vierge-olijfolie, frambozen, gerookte forel, gerookte zalm, hazelnoten, hete chilisaus, hüttenkäse, kerstomaat, komkommer, lente-ui, maïskolf, pancetta, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, prosciutto, pure chocolade, ricotta, rode peper, roggebrood, roggetoast, roomkaas light, rucola en waterkers

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Spitjes voor kenners

Ingrediënten:
augurk, azijn, cayennepeper, dille, edammer kaas, kalfsvlees, kappertjes, mosterd, olie, peterselie, rauwe ham, rosbief, sla, ui, varkensvlees en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / kalfsvlees / varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Geraffineerde selderij

Ingrediënten:
azijn, ei, gemberpoeder, goudse kaas, knoflook, kruiden-slasaus, olie, paprikapoeder, peperkorrels, peterselie, rode paprika, selderijknol, sla, tabasco, tomaat, ui, varkensvlees, venkel, water en zout

Keuken:
Duits
Soort:
azijn