Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Koude risotto met meloen en speck
- Ingrediënten:
- boter, carnaroli rijst, kippenbouillon, meloen, slagroom, speck en ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / risotto
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, appelsap, boter, bouillon, carnaroli rijst, cider, droge witte wijn, flespompoen, gekookte ham, gerookte vis, groene asperge, groene kruiden, groente, knoflook, laurier, meloen, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, pecorino, risottorijst, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken: