Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart met gebakken aardappel en seizoengroente
- Ingrediënten:
- aardappel, jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, brandewijn, bruine bonen, gemalen zwarte peper, groente, jeneverbes, kastanjechampignons, komijn, laurierblad, olijfolie, runderbouillon, rundergehakt, rundvlees, selderij, suiker, sukadelappen, tomatenpuree, tuinkruiden, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Sweet Food Lovin:
Recept van Food en So Much More: