Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
court-bouillon
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, brood, cognac, crème fraîche, knoflook, komkommer, kruiden, laurierblad, olijfolie, oregano, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, rode wijn, sjalot, suiker, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: