Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Tomatensaus
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, ham, knoflook, laurier, peper, selderij, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, augurk, banaan, boter, citroenschil, courgette, curry, currysaus, demi-glace, droge witte wijn, garam masala, groente, groentebouillon, ham, knoflook, olijfolie, paprika, peper, selderij, suiker, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van De Hippe Vegetarier: