Recept uit De kunst van het koken:
Sauce suprême pimenté - Saus van witte wijn en paprika
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, citroensap, kookvocht van kip, rode paprika uit pot, slagroom, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, banaansjalot, bruine suiker, cheddar, citroenschil, ei, eidooier, fijne suiker, gebakken uitjes, geklaarde boter, grof zeezout, heilbotfilet, hopscheuten, kabeljauwfilet, knoflook, kookvocht van kip, krab, slagroom, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: