Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Kreeftenbisque
- Ingrediënten:
- bieslook, bouquet garni, citroensap, cognac, knoflook, kreeft, olijfolie, peper, prei, selderij, slagroom, tomatenpuree, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | babykreeft, bieslook, biolimoen, boter, bouquet garni, cognac, dragon, droge witte wijn, eekhoorntjesbrood, gepelde kastanjes, gevogeltefond, gevogelteglace, groente, hamspek, kalfslever, knolselderij, konijnenlever, olijfolie, peper, room, scherpe paprika, sjalot, tijm, ui, zure room, zuurkool |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest: