Recept uit De kunst van het koken:
Sauce suprême pimenté - Saus van witte wijn en paprika
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, citroensap, kookvocht van kip, rode paprika uit pot, slagroom, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, cheddar, chilipeper, citroen, ei, eidooier, garam masala, geklaarde boter, geleisuiker speciaal, hopscheuten, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, komijnzaad, kookvocht van kip, koriander, krab, mosterdzaad, neutrale olie, nootmuskaat, peper, room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: