Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Saus bij Normandische visschotel
- Ingrediënten:
- bouillon, cayennepeper, citroensap, ei, roux, slagroom, visbouillon, visingewanden, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, bloem, boter, bouillon, brioche, cayennepeper, citroenrasp, dragon, frituurolie, gaar vlees, groente, grof zeezout, kalfsgehakt, kip, melk, paneermeel, peper, room, ui, vis, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel: