Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Petaluda - Mandje van gevlochten deeg met citroen-suikerpoeder en noten
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, ei, suiker, wanoten, water, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, basilicum, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, dressing, druivenpitolie, ei, eidooier, fijn zeezout, gist, knoflook, lente-ui, olie, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, suiker, ui, vruchtensap, witte kool, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier: