Recept uit Margriet kookboek:
Chinese gevulde omelet, foe yong hai
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, champignon, ei, garnaal, kippenbouillon, olie, sojasaus, suiker en tomatenketchup
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, azijn, bakolie, bloem, ei, gember, groente, kip, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, medium dry sherry, olie, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Ontbijt uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken: