Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding zoetwatervis pocheren
- Ingrediënten:
- bleekselderij, court-bouillon, groente, peperkorrels, ui, witte wijn, wittewijnazijn, wortel en zoetwatervis
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bloemkool, citroen, citroensap, eidooier, groente, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, pasta, prei, sjalot, tomaat, ui, water, witte wijn, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pizza & pasta: