Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Bagna caôda
- Ingrediënten:
- ansjovis, bleekselderij, bloemkool, boter, ciabatta, groente, knoflook, olijfolie, peper, venkel en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- groente / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, asperge, bakolie, bloemkool, brood, ciabatta, citroen, citroenboter, dille, eidooier, fleur de sel, garnaal, gemalen zwarte peper, groente, groentebouillon, grof gemalen peper, grof zeezout, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van De Hippe Vegetarier: