Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Stoofpot van vis
- Ingrediënten:
- aromaten, boter, groente, kruiden, visconsommé en vismoten
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, aromaten, asperge, bakolie, bloemkool, bouquet garni, citroen, eidooier, gerookte vis, groene kruiden, groente, groentebouillon, ham, inktvis, kervel, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kreeft, olijfolie, pastinaak, peper, peultjes, pittige kaas, risottorijst, witte wijn |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: