Recept uit De banketbakker:
Aardappelkroketjes
- Ingrediënten:
- aardappel, eidooier, eiwit, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, roomboter, slagroom en zonnebloemolie
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, amandelschaafsel, bloem, bruine basterdsuiker, chilisaus, citroenrasp, citroensap, duivenvlees, eidooier, eiwit, gember, gruyère, ketchup, knoflook, kruimige aardappel, limoensap, maïskorrels, nootmuskaat, olie, peper, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De banketbakker:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Bijgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Belgie:
Recept uit Het krokettenboek:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / snack en tussendoortje uit Liever lokaal:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: