12 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebanaanbanaansjalotbieslookbloembouillonbroodcitroentijmcourgettecrème fraîchecurrycurrysauseiknoflookkruimige aardappelolijfoliepeperpreisjalotslagroomuivolle melkzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Potage au cresson

Ingrediënten:
crème fraîche, groentebouillon, kruimige aardappel, roomboter, sjalot en waterkers

Soort:
groente
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Potage au cresson

Ingrediënten:
crème fraîche, groentebouillon, kruimige aardappel, roomboter, sjalot en waterkers

Soort:
groente
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Potage au cresson

Ingrediënten:
crème fraîche, groentebouillon, kruimige aardappel, roomboter, sjalot en waterkers

Soort:
groente
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Potage au cresson

Ingrediënten:
crème fraîche, groentebouillon, kruimige aardappel, roomboter, sjalot en waterkers

Soort:
groente
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Potage au cresson

Ingrediënten:
crème fraîche, groentebouillon, kruimige aardappel, roomboter, sjalot en waterkers

Soort:
groente
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Potage au cresson

Ingrediënten:
crème fraîche, groentebouillon, kruimige aardappel, roomboter, sjalot en waterkers

Soort:
groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Groene crèmesoep - crema verde

Ingrediënten:
aardappel, boter, brood, groentebouillon, nootmuskaat, peper, prei, slagroom, waterkers en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Doperwtensoep met geitenkaascroutons

Ingrediënten:
aardappel, banaansjalot, boter, citroentijm, crème fraîche, dijonmosterd, doperwten, ei, groentebouillon, grof zeezout, instantpolenta, knoflook, olijfolie, prei, rucola, volle melk, waterkers, witbrood, zachte geitenkaas, zonnebloemolie en zuringblaadjes

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: Japanse curry

Ingrediënten:
aubergine, banaan, bloem, bouillon, chilipoeder, courgette, curry, currysaus, eieren, garam masala, groentebouillon, groenten, ingelegde ui, kerriepoeder, knoflook, kokosolie, maïzena, paneermeel, paprika, pasta, peper, radijs, rode paprika, rode ui, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, specerijen, sushirijst, tomatenpuree, vlees, water, waterkers, wortel, zeezout, 
zout en peper en zuivel