Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Frenkes - Gevulde groene tomaten
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, groene tomaten, lamsgehakt, peper, rundergehakt, witbrood en zout
- Keuken:
- Turks / Sefardisch / Joods
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, kaneel, knoflook, koriander, lamsgehakt, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept van Oh my foodness:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van 88 Food:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: