15 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bietbonenboterbroodchilipeperchocoladedeegedelgistvlokkeneigedroogde oreganogehaktgemalen zwarte peperhoningkaasknoflookknoflookbotermozzarellaoliesuikertomatenpureetomatensauswaterzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Minipizza's met parmezaan

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde oregano, gist, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, suiker, tomaten, witte bloem en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Pizza ai pomodoro

Ingrediënten:
basilicum, extra vergine olijfolie, gist, grano duro meel, manitoba-meel, mozzarella, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, suiker en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Picknick / lunch / buffet / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met vier smaken

Ingrediënten:
bloem, boter, dadels, gedroogde vijgen, gist, kaas, maanzaad, mangochutney, mild kerriepoeder, olijfolie, rode paprika, rozijnen, sesamzaad, stilton, stroop, ui, verse basilicum, volkorenmeel, walnoten, water, tarwebloem en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pizza Margherita

Ingrediënten:
basilicum, bloem, instantgist, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, tomaat en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / pizza / vegetarisch
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Ontbijt / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Pestobroodjes

Ingrediënten:
bloem, ei, gist, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, kruiden en walnoten

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Snack of tussendoortje uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Pizza fritta

Ingrediënten:
basilicum, bloem, gedroogde gist, olijfolie, parmezaanse kaas, tomatensaus, gist en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Pizza met mosselen

Ingrediënten:
bloem, gepureerde tomaten, gist, kaas, knoflookpoeder, mosselen, olie, paprikapoeder, tuinkruiden, uien, zout en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Pizza cones

Ingrediënten:
artisjok, bakspray, balsamicoazijn, basilicum, bloem, champignon, champignons, deeg, kaas, gist, jonge kaas, kaas, knoflook, mozzarella, olijfolie, paprika, pepers, sjalot, zout, tomaten, tomatensaus, ui, water, zout, zout en 
zout en peper

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Garlic & cheese rolls

Ingrediënten:
basilicum, boter, bloem, gehakt, kaas, gist, knoflookboter, knoflookmayonaise, olijfolie, peterselie, rietsuiker, sojadrink, knoflook en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kleurrijke vegan lasagne

Ingrediënten:
basilicum, chilipeper, edelgistvlokken, bloem, gedroogde oregano, gehakt, biet, gemalen zwarte peper, groentebouillonblokje, kaas, lasagnebladen, nootmuskaat, olijfolie, rode ui, knoflook, zout, tomatenpassata, tomatenpuree en zoete aardappel

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kleurrijke vegan lasagne recept - Food and Friends

Ingrediënten:
basilicum, chilipeper, edelgistvlokken, bloem, gedroogde oregano, gehakt, biet, gemalen zwarte peper, groentebouillonblokje, kaas, lasagnebladen, nootmuskaat, olijfolie, rode ui, knoflook, zout, tomatenpassata, tomatenpuree en zoete aardappel